Ballesteros a les seus dels Jocs: "Tarragona sempre estarà en deute amb vosaltres"

Publicat dijous 14 de Juny de 2018 12:41
  • Tere Ortega
  • Laura Casas
  • Jocs Mediterranis
  • Tarragona 2018

Els Jocs Mediterranis escenifiquen la seva vocació territorial. Aquest dijous, Casa Canals ha aplegat els alcaldes i alcaldesses i representants dels 13 municipis de la demarcació que són seu de Tarragona 2018. L’acte ha servit per signar convenis de col·laboració per temes com la cessió de les instal·lacions i via pública, material esportiu, fixar les zones d’aparcament, aspectes tecnològics o el pla d’autoprotecció, entre d’altres.

L’alcalde i president de la Fundació Tarragona 2018, Josep Fèlix Ballesteros, ha manifestat que se sent molt orgullós i agraït per la feina i l’esforç dels municipis per tenir-ho tot a punt ja per la cita esportiva. Ballesteros diu que Tarragona sempre estarà en deute amb ells i confia que els Jocs siguin l’embrió de noves aliances.

Els representants de les seus han passat pels micròfons de Tarragona Ràdio. L’alcalde d’Altafulla, Fèlix Alonso, diu que ens trobem davant d’un moment històric pel territori. La localitat costanera viurà la triatló, el segon dia dels Jocs.

A Cambrils se celebraran les competicions de karate i taekwondo. La seva alcaldessa, Camí Mendoza, pensa que el certamen serà un nexe d’unió.

Pere Guinovat, alcalde del Morell, explica que han fet arribar el bàdminton a les escoles per promocionar l’esport i el certamen.

A Salou, esperen que Tarragona 2018 ajudi la el municipi a promocionar-se com a destinació turística vinculada a l’esport i dinamitzar, especialment, l’esport nàutic. Ho ha dit el seu alcalde, Pere Granados.

Pels micròfons de Tarragona Ràdio també hi ha passat Josep Fèlix Ballesteros, que ha explicat que encara estan pendents de saber quines autoritats confirmaran assistència a la cerimònia d’inauguració, divendres vinent al Nou Estadi.

A l’acte de Casa Canals hi han pres part els alcaldes i alcaldesses i regidors delegats dels ajuntaments d’Altafulla, Calafell, Cambrils, Constantí, El Morell, El Vendrell, La Pobla de Mafumet, La Selva del Camp, Reus, Salou, Torredembarra, Valls, Vilaseca i La Canonja.