Ballesteros convida a la gent a participar en el concurs de Seat en favor del nom Tarraco

Publicat dimecres 13 de Setembre de 2017 12:25
  • Tarragona Ràdio

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, fa una crida als tarragonins a votar per Tarraco per donar nom al nou model de SEAT que sortirà al mercat el 2018.

Ballesteros s’ha mostrat orgullós que el nom llatí de la ciutat hagi arribat a la gran final amb altres tres denominacions: Alborán, Aranda i Àvila.

L’alcalde admet que serà difícil que Tarraco sigui l’escollida per als eva soronitat. Ha recordat que ‘SEAT Tarraco’ implica que la unió de les dues paraules faci coincidir dues ‘T’ al mig.

En aquest nou cribratge, Tarraco ha competit amb altres sis finalistes: Alboran, Aranda, Avila, Donosti, Tarifa i Teide i ha quedat classificat per a una següent eliminatòria.

Les opcions finals s’han escollit entre les més de 10.000 propostes que va rebre la companyia automobilística per donar nom al nou model de SUV.

Els finalistes s’han donat a conèixer durant el Saló de l'Automòbil de Frankfurt (a Alemanya). Ara, fins al 25 setembre, totes aquelles persones que vulguin votar el seu candidat podran fer-ho a través del web de Seat. El nom que reuneixi més vots serà el guanyador. Seat té previst revelar el nom del nou SUV, el tercer de la marca després de l'Ateca i el Arona, abans del 15 d’octubre.