Ballesteros es declara “completament innocent” del cas Inipro i no dimitirà

Publicat divendres 14 de Setembre de 2018 11:24
  • Laura Casas
  • INIPRO

L’alcalde de Tarragona està «absolutament convençut» de la seva innocència i creu que no anirà a judici pel cas INIPRO. Josep Fèlix Ballesteros diu que està tranquil, que confia en la justícia i afirma que l’auto del jutge no afecta ni altera els seus esquemes. En aquest sentit, descarta dimitir, acabarà el mandat com va dir que faria i admet que es veu amb ganes de continuar com a alcalde. Ara bé, fins a finals de mes no desvetllarà si es presenta o no com a candidat del PSC de cara a les properes municipals.

Aquest divendres, Josep Fèlix Ballesteros ha parlat públicament per primer cop de la seva situació després que el jutge que instrueix el cas INIPRO en mantingués la imputació, a ell i als 14 acusats. L’alcalde manifesta que tot continua igual i insisteix en dir que és innocent, i que així es demostrarà al final del procés.

Josep Fèlix Ballesteros ha carregat contra els grups de l’oposició que han exigit la seva dimissió immediata: ERC, la CUP i el PDECAT. A Pau Ricomà li retreu que utilitzi aquest argument quan ell mateix va estar imputat per un altre cas durant la precampanya. A Laia Estrada, portaveu cupaire, li recorda que és l’única regidora condemnada per la justícia que segueix en actiu després de la sentència. Ballesteros també ha destacat que l’anterior alcalde, Joan Miquel Nadal, també va haver de comparèixer davant del jutge i que finalment la seva innocència va quedar acreditada.

El soci de govern, el PP, ja ha anunciat que no trencarà el pacte per garantir l’estabilitat de la ciutat.