Ballesteros lamenta que la CUP "se senti tant còmode enfangant la política local" arran del cas de l'AMT

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 13:14
  • Ajuntament de Tarragona
  • ACN
  • Josep Fèlix Ballesteros
  • aMt
  • CUP

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha lamentat aquest dimecres que el grup municipal de la CUP se senti tan còmode enfangant la política local. El batlle s’hi ha referit després que la formació anticapitalista hagi portat a la fiscalia la contractació d’un curs de coaching amb un import de 47.000 euros per part de l’empresa Aparcament Municipals de Tarragona (AMT).

Ballesteros ha afegit que col·laboraran amb la justícia i ha admès que l’afer no el preocupa gens. A més, ha lamentat que una desena de treballadors hagin hagut de declarar com a testimonis. Així ho explicava el propi Ballesteros aquest dimecres abans de la junta de portaveus.

 

Aquest dimarts, la formació independentista va justificar que havien posat el cas en mans de la fiscalia. Demanen que s’esclareixi si es van cometre els presumptes delictes de prevaricació, malversació de cabals públics, tràfic d’influències o blanqueig de capitals al voltant d’aquesta contractació. Per la seva banda, el PdeCat ja ha anunciat que elevarà la polèmica al plenari municipal d’aquest divendres.