Ballesteros, més a prop de confirmar que es tornarà a presentar a les eleccions

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 12:33
  • ACN

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s’inclina cada cop més per tornar-se a presentar a la reelecció com a candidat del PSC. Assegura, però, que la decisió “definitiva” encara no està presa i que la farà pública d’aquí a unes setmanes. En una entrevista amb l’ACN, Ballesteros explica que cada dia que passa, està més a prop d’anunciar que aspira a governar la ciutat per quart mandat consecutiu. Tot i això, admet que encara no ho té del tot decidit i que s’esperarà entre un mes i un mes i mig per anunciar oficialment el seu futur.

Diu textualment que no es farà el desitjat ni marejarà la perdiu. En la mateixa entrevista, Ballesteros ha negat rotundament que hagi segellat un acord amb Ciutadans per compartir l’alcaldia durant el proper mandat i subratlla que no es presta mai “a aquest tipus de jocs”. Té clar que pactarà amb tothom que aposti per la ciutat, de forma inclusiva.

Diu que no se sent desgastat encara que els seus adversaris polítics ho vulguin fer veure. Explica que té la percepció que la gent no el vol ‘amortitzar’. Sobre la irrupció al plenari de Dídac Nadal, fill de l’exalcalde Joan Miquel Nadal, Ballesteros no se’n mostra gens preocupat. 

Davant la polèmica per la continuïtat al plenari de la regidora de la CUP Laia Estrada arran de la seva condemna pel ‘cas Bershka’, l’alcalde afirma que no té cap interès que plegui.