Bars i restaurants reben com un gerro d'aigua freda el nou confinament comarcal

Publicat dimecres 07 de Abril de 2021 16:15
  • Tarragona Ràdio
  • ACN

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT) ha rebut "com un gerro d'aigua freda" l'anunci d'un nou confinament comarcal a partir d'aquest cap de setmana. El president de l'entitat, Francesc Pintado, considera que la Generalitat "legisla sense sensibilitat" cap al sector i afirma que que, a la pràctica, es tracta d'un "tancament encobert". Reclama que el Govern els doni les ajudes que els va "prometre" quan hi haguessin restriccions.

Pensa que és una falta de respecte que s’hagin assabentat del confinament comarcal pels mitjans de comunicació i recorda que són un sector que no treballa d'avui per demà. Diu que han de treure el personal dels ERTO i explica que ja tenen les càmeres plenes pel cap de setmana.

Demana que es creï algun mecanisme per determinar que qui s'ha vacunat i ha passat la covid es pugui desplaçar.