Bartolo: 'No hi haurà ingerències per a la configuració de la plantilla'

Publicat dimarts 18 de Juny de 2019 12:28
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Xavi Bartolo

Xavi Bartolo, vol deixar molt clar que no hi haurà ingerències per a la configuració de la plantilla del Nàstic.

L’entrenador va voler assegurar, en la seva primera roda de premsa, que ningú del consell d’administració interferira en la vessant esportiva i que tant ell com el director esportiu tenen llibertat total sota uns paràmetres econòmics establerts per fer i desfer.

D’aquesta manera el lleidatà talla de socarrel qualsevol comentari respecte qui en darrera instancia pren les decisions de contractació i afirma que tant ell com Sergi Parés són els màxims responsables de la gestió esportiva.

Bartolo que ja fa temps que treballa colze a colze amb el director esportiu, parla del Nàstic de les darreres dues o tres temporades amb comparació del Nàstic d’aquest segle que gairebé sempre s’ha mogut en categories professionals. El tècnic del Nàstic, diu està molt clar que cal retornar a l’equip al futbol professional i no hi ha altre futur que no sigui estar com a mínim a segona divisió.

La plantilla està citada per encetar la pretemporada el dilluns 15 de juliol i una setmana després hi ha previst la marxà cap a Olot on l’equip farà l’estatge una temporada més a La Garrotxa al llarg de set dies. En total la plantilla farà sis setmanes de preparació abans de començar la lliga.