Bernabé Barragán tanca la seva etapa al Nàstic

Publicat dilluns 01 de Juny de 2020 18:38


Santi Palanca

Santi Palanca
El porter andalús finalitza la seva vinculació amb el Gimnàstic de Tarragona després de concloure el contracte entre les parts, que acaba a 30 de juny de 2020. 
 
El meta de Los Palacios y Villafranca s'acomiada de la disciplina grana després de completar els tres cursos esportius, signats al juliol del 2017, amb un bagatge superior als 50 partits oficials defensant la porteria del Nàstic entre la categoria de plata i bronze del futbol nacional, com també la Copa del Rey.
 
L’entitat grana agraeix molt especialment el treball i la professionalitat que el futbolista ha mostrat durant aquestes tres temporades a la disciplina tarragonina, entrenant i millorant les seves habilitats sota les indicacions de l'entrenador de porters, Manolo Oliva.

Bernabé Barragán preguntat per aquesta emissora no ha volgut parlar, però si que ha aprofitat les xarxes socials per acomiadar-se de l’afició del Nàstic.

L’exjugador del Nàstic i comentarista de Tarragona Ràdio, Santi Palanca ha parlat de Bernabé Barragán, com un professional molt implicat i un porter que ha aconseguit guanyar-se la confiança de tots els entrenadors que ha tingut.

Palanca diu que ara el club ha de treballar per trobar un porter de garanties per la categoria, tal i com ha tingut les darreres temporades, el comentarista de Tarragona Ràdio, reconeix que és una posició vital en la configuració de l’equip poder tenir ben coberta la porteria.

El Gimnàstic de Tarragona li desitja a Bernabé Barragán la millor de les sorts en el futur més immediat, tant a nivell personal com professional.