Roda de premsa de Bernabé Barragán

Bernabé Barragán tornarà aquest diumenge a la porteria del Nàstic

Publicat dijous 09 de Novembre de 2017 12:44
  • Jordi Blanch
  • Nàstic

L'andalús que només ha estat titular al camp del Tenerife tornarà a tenir l’oportunitat de defensar la porteria grana per la baixa de Dimitrievski amb la seva selecció.

Barragán, diu que vol aprofitar les oportunitats per reivindicar la seva feina. El porter, diu que està preparat per tornar a ser titular en aquest equip i assegura que ha passat pagina de l´ostracisme en el que el mantenia l’anterior tècnic.

Bernabé Barragán, ha explicat com un porter pot entrenar dia a dia quan veu que té per davant un company que ho juga gairebé tot.

Del partit de diumenge davant l´Oviedo, Barragán, diu que cal buscar resultats més positius a casa i superar aquesta assignatura pendent que tenen als partits del Nou Estadi on han registrat pitjors estadístiques que lluny de Tarragona.

El porter andalús, està convençut com ja va dir fa uns dies el President que amb resultats positius aquest equip jugarà amb més tranquil·litat i podrà oferir el seu millor futbol.

La plantilla farà demà el darrer entrenament de la setmana abans de jugar diumenge al Nou Estadi a partir de les 4 de la tarda davant l´Oviedo.