Bernabé: 'Necessitem bones sensacions per competir bé'

Publicat dijous 12 de Setembre de 2019 12:16
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Bernabé Barragán

El Nàstic buscarà bones sensacions i competir bé aquest diumenge a Saragossa. La plantilla sap que això només ha fet que començar i que hi ha temps per davant per complir amb els objectius, però necessita retrobar-se amb les bones sensacions i en competir bé.

Aquest dijous ha parlat un dels capitans de la plantilla i un dels pocs jugadors que continua de la temporada passada. Com és el cas del porter Bernabé Barragán. El de Villanueva i Los Palacios ha parlat després de la sessió preparatòria que el Nàstic ha realitzat al camp municipal de La Pobla de Mafumet. Els granes han entrenat en aquest camp amb gespa artificial de darrera generació, per aclimatar-se al terreny de joc que es trobaran diumenge a l’estadi Pedro Sancho de Saragossa.

Bernabé, té clar que han de recuperar les sensacions, començar a competir bé i que després els resultats ja arribaran.

Bernabé, no creu que l’equip tingui pressió, però si que cal reconèixer que hi ha una exigència i que per tal, els nous han d’aconseguir tenir la confiança necessària.

El porter, ha fet un anàlisi de quin rival es trobaran aquest diumenge. Bernabé, té clar que els equips com el CD Ebro es fan molt forts a casa, però que el Nàstic té qualitat per anar a un camp visitant i ser els dominadors del partit. El segon capità de la plantilla, diu que aquesta setmana han parlat molt de tots aquells errors que no poden tornar a repetir.

Aquest dijous ha estat el primer cop que el porter ha parlat públicament després de finalitzar la temporada passada i al llarg de l’estiu s’ha comentat molt la seva possible sortida del club cas d’alguna oferta interessant. Bernabé, reconeix que hi ha hagut contactes però cap oferta que satisfés al club i a ell mateix i que per tant es queda per ajudar a tornar al Nàstic el més aviat possible al futbol professional.