Berni Álvarez continuarà a la banqueta del CBT per onzena temporada

Publicat dilluns 03 de Agost de 2020 18:07
  • Joan Mercadé


Berni Álvarez

Era un secret a veus i ara ja és oficial, Berni Álvarez continuarà sent l’entrenador del CBT per onzena temporada consecutiva. L’entrenador dirigirà aquesta nova aventura a la lliga LEB Plata després de tres anys sense jugar-hi. Durant aquest període de temps, el seu equip ha demostrat que la competició EBA se li quedava petita. Ha aconseguit l’ascens sense jugar a les pistes per la situació sanitària, però el CBT estava tenint una temporada molt dominant.

Álvarez s’ha mostrat molt il·lusionat per poder acompanyar a l’equip en aquesta aventura exigent a la LEB Plata. Ha animat a l’afició cebetista dient que el seu cos tècnic i ell treballaran al màxim i espera que aviat es pugui gaudir de bàsquet al Serrallo.

El tret de sortida a l’onzena temporada de Berni Álvarez dirigint al CBT serà a Villarobledo. El tècnic ha deixat clar que serà un desplaçament complicat, igual que l’inici de temporada. A la segona jornada visitarà el Pavelló del Serrallo un dels equips candidats a l’ascens per jugar en la tercera i quarta jornada contra els filials de Joventut Badalona i el Barça, respectivament.

Per aquesta temporada, Álvarez ha deixat clar que s’hauran de fer entre quatre o cinc reforços, sobretot en les posicions interiors. De moment, l’únic jugador que ha arribat és l’exterior Adrià Duch, que torna a Tarragona després d’un any al Pardinyes de Lleida, rival de grup del CBT a la LEB Plata.