Berni Álvarez pendent de la FIBA i FEB per conèixer el seu futur

Publicat dimarts 07 de Abril de 2020 08:47
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Berni Álvarez

Berni Álvarez, entrenador del Club Bàsquet Tarragona pendent del que decideixi la FIBA.  Un estiu més, el tècnic  tarragoní anava a  formar part d’un dels equips formatius del combinat estatal. En concret i per segon any seguit amb la selecció sots 20 que al juliol ha de jugar a Lituània, l’Europeu.

Álvarez diu que han treballat al llarg de l'any per la cita prevista per les últimes setmanes de Juliol i que hores d’ara és una incògnita saber si es jugarà o no. Tot resta pendent del que en un espai curt de temps decideixi la Federació Internacional. 

Berni Álvarez, ha explicat a Tarragona Ràdio, que es contemplen altres  vies per que es pugui  celebrar, fer-ho més endavant o fins i tot en les mateixes dates però a porta tancada, però que hores d’ara sembla que la suspensió seria la possibilitat més real. 

Álvarez diu que seria una pena la no disputa de l’Europeu ja que enguany es tenia un bloc de jugadors per poder aspirar de nou a les places de podi del campionat.

El tècnic malgrat que de forma telemàtica continua treballant amb la plantilla del Club Bàsquet Tarragona per veure el treball que individualment estan fent cada un dels jugadors i també amb la incògnita de com i quan acabarà la lliga EBA.