Berta Cabré, primera dona en presidir la patronal del sector turístic de Tarragona

Publicat divendres 03 de Juliol de 2020 09:26
  • Tarragona Ràdio

Berta Cabré es converteix en la primera dona en presidir la Federació d’Empresaris de l’Hostaleria de la demarcació de Tarragona. Substitueix en el càrrec a Eduard Farriol, després dels quatre anys de mandat. Cabré assumeix la presidència durant quatre anys amb la possibilitat de prorrogar-ne quatre anys més.

Segons informa la FEHT, el relleu de la presidència respon a la ferma voluntat que té la patronal per renovar les persones i els lideratges de l'entitat i no perpetuar-se en els càrrecs. Indiquen que la nova presidenta, Berta Cabré, afronta un nou mandat de la FEHT en un context malauradament molt complex per al conjunt de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre, el qual exigeix d'una nova visió de tot el teixit empresarial del sector per tal de donar respostes innovadores i valentes als reptes de futur que tindran les destinacions.

En aquest sentit, Cabré ja està preparant un nou i ambiciós model de treball de la Federació que permeti a l'entitat reposicionar-se d'una manera sòlida i eficient davant els importants canvis d'entorn que experimentarà el sector turístic.