Bito Fuster, pregonera de Santa Tecla

Publicat dimecres 22 de Agost de 2018 13:04
  • Tere Ortega

L'exgimnasta tarragonina Bito Fuster serà la pregonera de Santa Tecla. Agafa així el relleu al periodista Lluís Amiguet que va protagonitzar l'acte oficial de l'inici de la Festa major de l'any passat.

Fuster es va iniciar al Club Gimnàstic i va assolir nombrosos campionats entre el 1988 i el 1992. ha estat una de les gimnastes amb més medalles de la història de la rítmica espanyola.

Un cop retirada d'aquesta disciplina ha estat vinculada directament a l'esport. De fet va ser una de les redactores del Pla de la candidatura de tarragona per acollir els Jocs Mediterranis. Ha format part de l'organització esportiva de l'esdeveniment.

En declaracions a tarragona Ràdio, Teresa confessat que li va sorprendre que la propossessin com a pregonera. Explica que és un orgull per a ella i assegura que li fa respecte per la responsabilitat que significa. L'exgimnasta ha assegurat a Tarragona Ràdio que ja té clar com serà el pregó. Vol fer una cosa senzilla i parlar de la seva vida vinculada amb l'esport i la ciutat de Tarragona.

El pregó es pronunciarà en una acte institucional el divendres 21 de setembre a la sala de plens de l'ajuntament de Tarragona.