Bona acollida del Circuito de Pretemporada Movistar

Publicat dilluns 10 de Setembre de 2018 07:37
  • Bàsquet
  • Esports
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio


Robert Hérnandez

L'esdeveniment reuneix unes 4.000 persones durant els tres dies de competició al Palau d'Esports Catalunya

 

Unes 4.000 persones han gaudit entre divendres, dissabte i diumenge del Circuito de Pretemporada Movistar de la Liga Endesa de bàsquet, esdeveniment esportiu que serveix per organitzar partits amistosos de pretemporada protagonitzats, en aquesta ocasió a Tarragona, pel Kirolbet Baskonia, el Delteco GBC, el Cafés Candelas Breogán, l'Iberostar Tenerife, el Tecnyconta Zaragoza, el Partizan de Belgrad serbi i el TAU Castelló, de LEB Or.

 

Tenerife i Baskonia, dominadors
L'aturada de l'esdeveniment a Tarragona, la segona després de visitar Guadalajara i abans de jugar a Oviedo, ha ofert sis partits on el Kirolbet Baskonia i l'Iberostar Tenerife han sumat dos triomfs. Els canaris van imposar-se en el partit inaugural davant el Tecnyconta Zaragoza per 86 a 91, mentre que van batre el Partizan de Belgrad Serbi en el darrer duel de la competició amb un contundent 103 a 65. Pel que fa als de Vitòria, van guanyar el segon matx de divendres per 62 a 83 mentre que va el duel davant el Delteco GBC per 70 a 77.

Les altres dues victòries van anar a parar al Tecnyconta Zaragoza després d'imposar-se per 87 a 81 al Partizan i pel Delteco GBC després de vèncer el TAU de Castelló per 83 a 60.

 

Valoració positiva de Robert Hernández
Robert Hernández, president de l'ADT i un dels organitzadors de pes de l'esdeveniment, ha valorat de forma molt positiva l'acollida de l'acte a la ciutat: «Estem molt satisfets de l'organització i de la resposta del públic davant el Circuito Movistar de Tarragona, ha estat una manera de saber que estem preparats per fer esdeveniments i de posar Tarragona en el mapa, gràcies a la gran difusió i l'impacte mediàtic».

La positiva rebuda permetrà rumiar-se futurs actes per donar ús a les noves instal·lacions: «Després de descansar uns dies, estudiarem nous reptes de cara al futur, sigui repetir el Circuito Movistar o algun esdeveniment similar, per tal de consolidar la posició assolida i continuar aprofitant el llegat dels Jocs Mediterranis». Pel que fa a les sensacions rebudes per part dels equips de la Liga Endesa (ACB), Hernández assegura que «han marxat contents i satisfets de les instal·lacions i amb una imatge molt positiva de la ciutat», tot i que «des de l'organització ACB ens han demanat més exigència i més mentalitat d'esdeveniment gran, però els hem demostrat que som capaços d'organitzar esdeveniments d'aquesta envergadura».