Bonavista celebra els 50 anys de les seves Festes Majors del 9 al 15 d'agost

Publicat dimarts 06 de Agost de 2019 18:20
  • Miguel González

Bonavista celebra els 50 anys de les seves festes majors amb una programació plena de sorpreses.
El barri commemora aquest 2019 mig segle d'associació veïnal i per aquest motiu, l'efemèride estarà ben present en el programa festiu.
Els actes arrencaran aquest divendres a les vuit del vespre amb una cercavila amb els Diables Foc i Gresca, la Batucada Engrescats i els Gegants del Port de Tarragona.
Una hora més tard, l'extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Tarragona, Javier Villamayor pronunciarà el pregó i es coronaran el rei i la reina de les festes, una distinció que enguany recau en una parella dels primers veïns del barri.
A les onze de la nit arribarà el primer dels actes de celebració de l'aniversari, amb un pastís commemoratiu.
Per endavant, 6 dies de festa on no hi faltaran actuacions musicals, activitats infantils, àpats solidaris o una festa de colors, diumenge.
El cinema serà el protagonista de la nit del dimarts 13 amb diverses projeccions per al públic familiar.
Dimecres, s'ha organitzat un photocall d'aniversari i dijous 15 es projectarà un vídeo que repassa la història del barri i les fites aconseguides durant aquest mig segle. Serà a les vuit del vespre a la Plaça Constitució.
En una entrevista a Tarragona Ràdio, la presidenta dels veïns de Bonavista, Loli Gutiérrez, ha recordat com van néixer les festes del barri. Assegura que enguany seran especials i amb alguna que altra sorpresa amagada.

Les festes d'enguany a Bonavista es tancaran el 15 d'agost amb un castell de focs artificials a l'esplanada del mercat del barri.
Els actes de celebració del 50 aniversari de l'associació veïnal continuaran a la tardor amb més propostes.