Bonavista llueix un gran mural sobre el paper de la dona en la lluita veïnal

Publicat dimarts 14 de Juliol de 2015 12:43
  • Bonavista
  • art
  • Martí Caparrós

Una imatge dels anys seixanta del barri de Bonavista és font d’inspiració per crear un gran mural a través del projecte Murs que Parlen.

Aquest dimarts s’ha presentat el mural dedicat al retrat. La fotografia mostra la immigració dels anys seixanta i la vida de barri des del punt de vista d’un grup de dones, ja que van tenir un paper molt important en la lluita reivindicativa de la vida social i veïnal als començaments del barri de Bonavista.

L’argentina Mariela Ajras, autora de l’obra, està de gira per Europa, una de les parades és Tarragona on la seva obra ha estat la del mural al barri de Bonavista.

L’artista ha explicat els motius que l’han portat a triar la foto de les dones del barri i com li va servir d’inspiració.

D’altra banda, el tinent d’alcalde i regidor de barri Javier Villamayor, destaca que és una aposta de la regidoria pels barris i la ciutat i que sempre han volgut donar protagonisme a la gent de Bonavista.

La col·laboració de Polígon Cultural ha estat clau, ja que ells van posar en marxa el càsting d’artistes i tot el projecte. Destaquen que seguiran fent més propostes artístiques no només a Bonavista, si no també a la resta de la ciutat.