Bones sensacions per al Tarragona Handbol Club

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 10:23
  • Esports
  • Nil Morato


Judit Herranz, jugadora del sènior femení

El juvenil del Tarragona Handbol Club continua en plena progressió i aquest cap de setmana va aconseguir una nova victòria contra el Vilanova i la Geltrú per 29 a 25.

Amb aquesta victòria els tarragonins es situen segons, superant precisament al Vilanova. El juvenil veu com l’objectiu de classificar-se per al grup A de primera catalana cada vegada està més a prop i podrien fer-ho matemàtic amb una victòria al següent enfrontament, contra l’Handbol Sant Llorenç. “Victòria molt important a casa, la veritat que aquesta temporada porten tots els partits en victòria així que és un minifortí pel nostre juvenil, era el Vilanova qui ens visitava, empatats a punts amb nosaltres”, explica Oscar Príncep, president del club.

Per la seva banda el sènior Femení del Tarragona Handbol Club va perdre 27 a 20 contra el Cerdanyola, actual líder del grup D de primera catalana. “Òbviament ens hagués agradat guanyar contra el Cerdanyola, la segona part la vam empatar i això que és el primer classificat. Nosaltres com a equip crec que poc a poc anem coordinant-nos entre nosaltres, som un equip relativament, nou moltes de les jugadors no ens coneixíem i de cara a la volta dels partits crec que ho podem fer encara molt millor”, argumenta Judit Herranz, jugadora del conjunt femení.

En les categories inferiors del club, el Cadet masculí va perdre contra l’handbol Voramar, l’Infantil masculí va sumar una nova victòria contra el Canovelles i l’Infantil femení també va marxar amb els dos punts de la pista del Móra la Nova.