Brugui de ser prescindible a imprescindible al Nàstic

Publicat dimecres 14 de Octubre de 2020 07:32
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Brugui

El futbolista de Bàscara que va començar la lliga passada sense fitxa i que va haver d’esperar al tancament del mercat per poder disposar de dorsal i començar a jugar, ara és un fix de les alineacions de Toni Seligrat i ha estat el màxim golejador de la pretemporada amb tres gols.

Brugui, ha repassat als micròfons de Tarragona Ràdio aquest període, on en un any ha passat de no comptar a ser un jugador imprescindible, determinant i un fix a les alineacions de l’entrenador.

El futbolista gironí, diu que està donant passes endavant molt importants, que cada cop es veu més protagonista i espera poder continuar amb la confiança de Seligrat cara el debut a la lliga del diumenge vinent. Burgui, diu del Barça B que és un equip molt bo i que caldrà contrarestar el seu joc.

El Nàstic coneixerà aquesta tarda qui és el seu rival a l'eliminatòria de vuitens de final de la Copa Federación, aquesta tarda es juga el partit entre la UE Llagostera i la SD Ejea d’on ha de sortir el rival dels granes pel partit del pròxim 22 d’octubre. Brugui, diu que li és igual el rival i que l’objectiu és guanyar les dues properes eliminatòries i obtenir plaça per jugar la Copa del Rei.

La plantilla del Nàstic va tornar ahir a la tarda als entrenaments, avui entrena al matí al Complex Esportiu Futbol Salou i a la tarda a l’annex del Nou Estadi, en un dia en què a 2/4 de 2 es farà la presentació només pels mitjans gràfics dels nous jugadors del Nàstic. Aquesta temporada no hi haurà roda de premsa per la situació sanitària actual.