Brugui: "El meu somni és pujar amb al Nàstic a segona divisió"

Publicat dimarts 06 de Agost de 2019 08:15
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Roger Brugue "Brugui"

El Nàstic jugarà aquesta tarda el quart amistós de pretemporada. Els granes es veuran les cares davant l’Espanyol B ja sense Berat Sadik que ha rescindit contracte aquest dilluns i ha fitxat per l’Anarthosis Fmagusta de Xipre. El següent en sortir podria ser Salva Ferrer amb una oferta damunt la taula que pagaria la seva clàusula de rescissió.

Pel partit d’aquesta tarda Xavi Bartolo no podrà comptar amb els lesionats Javi Márquez, Romain Habran, Gerard Oliva i Sergi Cardona. La resta tots afrontaran aquest quart amistós de preparació a partir de les set de la tarda a la Ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’Espanyol B, rival dels granes aquesta temporada al grup tercer de la 2ªB.

El que segurament anirà acumulant minuts i vol sentir-se un jugador important aquesta temporada és Brugui, qui vol passar pagina del que va ser la lliga passada. Reconeix que tenia molt clar que volia continuar i reconeix que el passat mercat hivernal va estar a punt de sortir del club grana.

Brugui que va marcar de penal el segon gol del Nàstic davant el Real Zaragoza, diu que està molt content i il·lusionat en aquesta nova temporada amb la proposta futbolística de Xavi Bartolo.

Dels partits de pretemporada, diu que cal anar analitzant les carregues i els conceptes i que el d’aquesta tarda és un bon «test» davant un rival aquesta temporada dels granes.

La plantilla del Nàstic entrena aquest matí al Nou Estadi i per la tarda jugarà a les set al camp de l’Espanyol B el quart partit amistós d’aquesta pretemporada.