Campanya de micromecenatge per ampliar els Horts Socials de la URV

Publicat dilluns 08 de Febrer de 2016 10:57
  • Tarragona Ràdio

La Fundació Triodos ha seleccionat els Horts Socials de la URV per realitzar una campanya de captació de fons per tal que el projecte tiri endavant.

Pren per nom "Im(plantem) valors a la Universitat" i, a banda d'aportacions econòmiques, es necessiten professionals que dediquin el seu temps a la iniciativa.

Així, en la campanya de micromecenatge la societat pot participar en el  finançament.

S’ha preparat, arranjat i convertit una zona del campus Catalunya de la URV, que es troba en desús, en un espai agrourbà que implica la interacció de col·lectius socialment vulnerables amb els membres de la comunitat universitària de la URV, per poder incentivar la convivència social i ambiental en aquest espai.

Ja s’hi han fet collites, i a més de l’equip iniciador, una vintena de persones de la comunitat universitària i persones grans de l’Onada tenen cura dels cultius.

 

Depenent dels fons que es puguin recaptar, l’equip pensa destinar-los a l’ampliació de l’hort, de deu a vint parcel·les; a la construcció d’algunes casetes de fusta per guardar les eines, a impartir tallers sobre agricultura ecològica i sobre cultiu d’horts urbans, fer un aparcament de bicis i zona d’oci, o a construir un magatzem per a diferents materials.