Canvi de recorregut i en les dates de la Marató de Tarragona

Publicat dimecres 13 de Setembre de 2017 12:27
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El 28 de gener Tarragona acollirà vuitena edició de la Marató Costa Daurada amb l'objectiu d'aproximar-se als 2018 participants
 
La cursa, sota el nom SB Hotels Marató de Tarragona, arriba a la seva vuitena edició i ho fa amb diverses novetats. La creació d'una cursa de 5 km i l'adaptació de la de 10 a una de 15 completaran una oferta que ja compta amb l'esdeveniment de 30km i l'habitual de 42. La cursa, que forma part del calendari nacional de competicions atlètiques, vol aproximar-se al màxim a la xifra de 2018 corredors, xifra que simbolitza la unió amb els Jocs Mediterranis que acollirà la ciutat l'estiu vinent.
 
 
 
El recorregut també presentarà diverses novetats, sent més ràpid i pla que el d'edicions anteriors. L'objectiu és passar per tota la costa i recórrer punts turístics de la ciutat com l'amfiteatre romà, la rambla, la Via Augusta, el port l'Escullera o platges com l'Arrabassada. Cal recordar que la Marató Costa Daurada és la 13a carrera més important d'Espanya de la distància i que, en l'edició anterior, va comptar amb la presència de corredors de 16 nacionalitats diferents.
 
 
Les inscripcions per formar part de la SB Hotels Marató de Tarragona estan obertes des d'aquest dimarts i fins a la mitjanit d'aquest diumenge a dilluns tots els inscrits gaudiran d'un preu promocional.