Carla Aguilar: 'En Comú Podem pot aportar noves formes de fer política al futur govern municipal'

Publicat dimarts 11 de Juny de 2019 11:38
  • Tere Ortega
  • Tarragona Ràdio

Carla Aguilar assegura que En Comú Podem pot aportar noves formes de fer política amb la seva entrada al futur govern municipal. En una entrevista a Tarragona Ràdio, la regidora electa dels Comuns ha admès que han estat dies difícils i plens de rumorologia abans de l’assemblea celebrada aquest dilluns on va guanyar per àmplia majoria el sí a la investidura del republicà Pau Ricomà.

Aguilar destaca que el seu projecte es defensarà millor si poden entrar en el govern i si aquest govern representa un canvi a la ciutat.

Ha subratllat que el principal objectiu és el pensament municipalista i amb polítiques orientades cap a la ciutadania. Carla Aguilar parla d’apostes innovadores i valentes en moltes matèries, també en la feminista. En Comú Podem va votar en assemblea a favor de negociar la investidura i un pacte de govern amb ERC per liderar l’Ajuntament de Tarragona. La militància va donar suport a la via de buscar el pacte amb els republicans amb 76 vots, mentre que l’opció d’apostar per cercar un acord amb el PSC de l’actual alcalde Josep Fèlix Ballesteros en va obtenir un.

Carla Aguilar assegura que surten enfortits de l’assemblea a la Casa del Mar.

Sobre la polèmica sortida de l’assemblea d’alguns militants de Podem que reclamaven una assembles pròpia abans de decidir la seva postura en la investidura, Aguilar ha recordat que estan al principi d’un projecte amb diferents sensibilitats. Confia que no quedi ningú pel camí.