Carla Díaz torna a donar el salt a les pistes de bàsquet després de 2 anys

Publicat dimecres 22 de Juliol de 2020 10:06
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

Durant aquest període, l'última incorporació del TGN Bàsquet ha estat a Madrid, a la Sala Plot Point i amb la seva companyia L'Arèola Teatre. Allà hi ha portat l'obra Salvaje, una creació pròpia.

Aquesta artista ha vingut a viure a Tarragona i la seva voluntat, segons admet, és poder viure a nivell professional com actriu.

Enguany es vol dedicar a fer un màster de disseny i il·lustració. Ara, després d'un parèntesi en l’esport de la cistella, s'hi vol tornar a enganxar i s’ha posat de seguida d’acord amb el conjunt de la Copa Catalunya per jugar durant la pròxima temporada.

La nova jugadora del TGN ja coneix el vestidor i a un tècnic del qual ha volgut destacar el treball que es dona en els entrenaments. Diu que se sent bé en les sessions perquè és una forma de posar-se a punt de cara a la temporada. La flamant incorporació del conjunt lila assegura que li agrada entrenar per competir.

Durant aquests dies, la jugadora que ja es troba a Tarragona. Fa de monitora al campus que el TGN porta  a terme al col·legi del Sagrat Cor.