Carles Hernández torna al capdavant dels serveis mèdics del Nàstic

Publicat dijous 11 de Juliol de 2019 19:10
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

 

El doctor tarragoní s'encarregarà del primer equip, filial i futbol base

El Gimnàstic de Tarragona ha anunciat a través d'un comunicat que Carles E. Hernández, com a metge, assumirà novament la responsabilitat de l'àmbit sanitari del club grana després de dues temporades a LaLiga Santander, formant part de la disciplina del RCD Espanyol. Amb l'arribada del Dr. Hernández, els serveis mèdics del primer equip comptaran amb Ernest Canete com a fisioterapeuta, que afrontarà la 28ena temporada al Nàstic, i la incorporació de Joan Álvarez per desenvolupar també les tasques de fisioterapeuta i readaptador.

 

D'aquesta manera, Carles Hernández, metge especialista en medicina de l'esport, afrontarà la 12ena temporada al Gimnàstic de Tarragona aportant la seva experiència en la matèria després de gaudir de grans temporades amb el conjunt tarragoní, com l'ascens a la màxima divisió del futbol nacional, l'any 2006.

Tot el cos mèdic iniciarà la tasca aquest curs 2019-2020 a partir del dilluns 15, coincidint amb el començament de la pretemporada. El primer dia es realitzaran les pertinents revisions mèdiques i test funcionals. Mentre que al llarg de la setmana es desenvoluparan les proves d'esforç, analítiques i antropometries per a complementar les dades d'aptitud i rendiment. Posteriorment, tot l'equip es desplaçarà a Olot per realitzar el tradicional statge de pretemporada des del 21 al 26 de juliol.