Carlos Albarrán, sobre les errades: 'M'han fet encara més fort'

Publicat dimecres 20 de Gener de 2021 15:14
  • Joan Mercadé


Entrevista a Carlos Albarrán

El lateral dret del Nàstic Carlos Albarrán afirma que hi ha hagut moments d’aquesta temporada on ho ha passat malament. Amb les tres expulsions i el gol en pròpia porta contra l’Espanyol B reconeix que es va veure afectat, però que aquesta etapa l’ha ajudat a estar més fort mentalment. Ha deixat clar que l’únic objectiu que val és l’ascens de categoria a Segona Divisió i no tanca les portes a una possible renovació amb el club.

Durant l’entrevista d’aquest dimecres al Sempre Nàstic, Albarrán s’ha mostrat molt agraït als companys, familiars i tècnics que li han donat suport en moments complicats de la temporada. Afirma que ho va passar malament durant el període on va veure tres expulsions i es va marcar en pròpia contra el filial de l’Espanyol. Tanmateix, diu que ell surt reforçat d’aquesta etapa i que ara està molt bé.

Sobre les crítiques, Albarran comenta que no l’han afectat i que les pot arribar a entendre en un club tan exigent com el Nàstic. Respecta les opinions de l’afició, però demana que les crítiques siguin constructives.

El mateix Albarrán ha deixat clar que l’ascens és l’objectiu. Diu que l’equip està fet per aconseguir-ho, però també comenta que la lliga està complicada i que hauran de mantenir la bona dinàmica per poder pujar de categoria.

El lateral acaba contracte aquest 30 de juny de 2021. El seu desig és jugar a Segona amb el Nàstic. Se sent content i amb confiança per part dels seus companys i tècnics, i també sent l’escalf de l’afició. Tot i això, afirma que ara està centrat en el que queda de temporada i que ja es veurà què passarà quan arribi el moment.

Albarrán ha destacat la bona sintonia que té amb Brugui, el seu company a la banda dreta. Tampoc amaga que li agradaria intercanviar les assistències per gols en algun partit. El de Badalona ha fet quatre assistències aquesta temporada i és qui en porta més del subgrup 3A.