Casiotones Brothers arriben dissabte a la ciutat per celebrar els 25 anys dels Grallers els Quatre Garrofers

Publicat divendres 16 de Agost de 2019 07:47
  • Miguel González

La música dels coneguts teclats Casio dels anys 80 sonarà aquest dissabte a Tarragona per celebrar els 25 anys dels Grallers els Quatre Garrofers.

A dos quarts de dotze de la nit el grup Casiotones Brothers actuarà a la Plaça dels Sedassos

El concert, impulsat per la cia. Traüt Espectacles, proposa un viatge musical de caràcter retro a la màgia dels 80 amb els mítics teclats Casio interpretant les versions més mogudes dels èxits actuals i d'abans.

la proposta tancarà un dissabte que haurà començat amb actes ja des de bon matí. Destaca l'enramada del carreró de Sant magí que organitza la Moixiganga de Tarragona.

Des de les deu del matí, la zona s'engalana amb branques i herbes d’esporgar i es decora amb material reutilitzat.

Noemí Sans, de la Moixiganga, ha explicat a Tarragona Ràdio que enguany han escollit els vaixells de paper com a tema central de la decoració festiva.

Un dissabte que deixarà altres propostes musicals.

Al migdia, l' Agrupament Escolta i Guia Fent Camí proposa un vermut remullat a la Plaça dels Natzarens mentre que l'entitat GAIA Tarragona muntarà el seu a la Rambla nova.

A la tarda, la Plaça de la Font acollirà el XXX Festival de Sant Magí de l’Ateneu de Tarragona amb diverses actuacions. A les onze de la nit, la rambla Nova

serà l'escenari d'una revetlla organitzada pel Ball de Bastons de Tarragona que servirà per posar fi als actes de celebració del seu 365è aniversari. És la festa Menéalo On Tour amb el DJ tarragoní Nacho Lascasas.