Autor: CBT

Autor: CBT

CBT i Vòlei Sant Pere i Sant Pau, pendents de poder optar a l'ascens de categoria

Publicat divendres 27 de Març de 2020 10:24
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Dani Tugores

Carles Mora

Amb molta incertesa miren el futur dos dels clubs importants de la ciutat que aquesta temporada tenien totes les paperetes per optar a un ascens de categoria.

És el cas de l’Ibersol Club Bàsquet Tarragona i del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau. Els blaus a manca de cinc jornades per tancar la lliga regular gairebé tenien plaça assegurada per jugar la fase d’ascens a la LEB PLATA mentre que els cooperativistes a manca de tres jornades tenien plaça matemàtica per disputar el play-off d`ascens a Superlliga.

Ara amb un ERTO a la plantilla del CBT, el balear Dani Tugores, en declaracions a Tarragona Ràdio, diu que tot és una incògnita i que lògicament han treballat tot l’any per jugar una fase d’ascens.

Situació pràcticament calcada i sensació similar a la plantilla del Sant Pere i Sant Pau, on el tarragoní Carles Mora, en declaracions a Tarragona Ràdio, ha explicat com veu la possible situació que ara s’ha de decidir un cop la federació ha donat la lliga regular per finalitzada. Per Mora, el FC Barcelona hauria de pujar de categoria, però en cas d’haver un segon ascens aquest hauria de ser per a ells.

Sigui com sigui, en les properes setmanes totes les federacions hauran de moure fitxa per decidir si hi ha possibilitats d’allargar-ho en el temps i poder acabar les lligues o per contra s’han de donar ja per finalitzades.