César Arzo: «Nano va llegir molt bé el partit que ens anàvem a trobar»

Publicat dilluns 12 de Febrer de 2018 17:43
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El defensa del Nàstic, que va debutar al Carlos Belmonte, elogia la preparació del matx per part del seu tècnic, explica el doble objectiu grana i deixa entreveure el futur esportiu del projecte

 

César Arzo va gaudir diumenge d'un debut quasi perfecte. El de Vila-real va enfundar-se per primer cop la samarreta del Nàstic i ho va fer quallant una bona actuació, deixant la porteria a zero i sumant una victòria: «Només em va faltar marcar», explicava el central nastiquer aquest migdia al Sempre Nàstic. El valencià ha analitzat l'actualitat de l'equip després de sumar una nova victòria lluny de casa, assegurant que va ser el «partit típic de Segona Divisió, si intentes jugar bé al futbol el més normal és que perdis», deixant clar que «jugador per jugador, crec que teníem molta més qualitat que ells i vam ser més contundents en defensa i en atac».

 


El defensa de 32 anys ha elogiat la preparació del matx per part de Nano, el seu nou tècnic: «Nano va llegir molt bé el partit que ens anàvem a trobar a Albacete, ens vam trobar allò que ens va dir durant la setmana». Arzo va arribar aquest mercat d'hivern al club, comprometent-se per dues temporades i mitja, factor que deixa entreveure un atractiu futur esportiu per a un Nàstic que és capaç de convèncer jugadors del nivell del castellonenc: «Emilio em va convèncer per venir aquí i vaig veure que hi ha un bon futur aquí, per això vaig venir. Seria molt bonic lluitar per estar dalt la pròxima temporada però la situació actual no ens deixa pensar en el futur».

 

César Arzo també ha volgut deixar clar que el partit de dissabte a les 20.30 hores contra el Zaragoza serà més complicat que els duels davant el Cádiz i l'Albacete: «Dels darrers dos partits és el més perillós, com a equip de futbol m'agrada més el Zaragoza que el Cádiz, és més perillós. És un equip jove amb molta pressió però jugador per jugador crec que nosaltres som millors. Tenen molta qualitat i són molt complicats». Del pròxim rival grana, ha destacat que és un equip «irregular, com els darrers anys» i al qual se li ha de jugar «amb agressivitat, és un equip que juga bé i té molt bons jugadors».