Cinc projectes "d'alt nivell" opten a desenvolupar el Pla Funcional de la Tabacalera

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 13:01
  • Tere Ortega
  • Tabacalera

L'elevat nivell dels cinc projectes finalistes per desenvolupar el Pla Funcional de la Tabacalera fa que el Tribunal que ha d'escollir l'equip encarregat de determinar els usos de l'espai vulgui esperar encara abans de prendre la decisió final.

El jurat s'entrevistarà la setmana vinent amb cadascun dels aspirants i en quinze dies podrien fer públic el projecte elegit.

El passat 30 d'octubre, es van obrir les pliques dels cinc projectes presentats per a desenvolupar el Pla Funcional que marcarà els usos futurs de l'edifici.

La consellera de Cultura i Patrimoni, Begoña Floria, ha explicat a Tarragona Ràdio que està convençuda que el projecte escollit complirà les espectatives fixades. Recorda que l'edifici és molt gran i que dona per a moltes possibilitats. Floria considera que serà el gran motor de creació, innovació i coneixement de Tarragona.

A les instal·lacions s’hi ha d’encabir el futur Museu d’Història i el Centre d’Interpretació Tabacalera. També hi ha d’anar la Biblioteca Provincial, el Centre de Creació Contemporània i el Museu Nacional Arqueològic.