Cinta Pastó: 'S'ha treballat i es treballarà per trobar la millor solució per les terrasses'

Publicat dimarts 28 de Juliol de 2020 10:56
  • Laura Casas

Cinta Pastó afirma que Tarragona tindrà una ordenança de terrasses adient a les necessitats de la ciutat i del moment. La nova consellera de l’Ajuntament, que va prendre possessió al ple del passat divendres, diu que s’ha treballat i es treballarà per trobar la millor solució. Recorda que es partia de zero a l’hora de regular aquest sector. Pastó assumeix la cartera de Domini Públic, a més de Contractació i la presidència del Patronat Municipal de Turisme. Aquest dimarts ha passat pels micròfons de Tarragona Ràdio en la que ha estat la seva primera entrevista en el càrrec.

Cinta Pastó acaba d’aterrar a la Plaça de la Font però ja té clar que se li gira feina aquests propers mesos. Com a reptes majúsculs tindrà la gestió de les línies estratègiques del Patronat Municipal de Turisme, de moment continuistes respecte les que va traçar Laura Castel. En aquest sentit s’aposta per la campanya de captació de turisme nacional i per tirar endavant el procés per contractar el nou gerent.

Pel que fa a les terrasses, Pastó explica que la reestructuració de competències no té res a veure amb pressions rebudes o incompatibilitats. De fet, ha lloat la tasca duta a terme aquests mesos per la consellera Paula Varas. La nova responsable de Domini Públic ha manifestat que seguiran treballant per donar forma a la nova regulació i que aquesta respongui a les necessitats de Tarragona i del moment actual.

Ara bé, tot encara està en fase d’estudi, també caldrà veure si es pot aplicar una unificació d’horaris com demanen els hostalers. La consellera pensa que serà difícil en casos com la Plaça de la Font, per ser "el rovell de l'ou".

Cinta Pastó seguirà dedicant un 25% de la jornada a la seva tasca com a metgessa.