Ciutadans reclama la instal·lació d’un sistema d’ombra que cobreixi les necessitats dels usuaris de l’OMAC

Publicat dimarts 11 de Agost de 2020 18:13
  • Ciutadans
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

Ciutadans reclama la instal·lació d’un sistema d’ombra que cobreixi les necessitats dels usuaris de l’OMAC. I és que, per la limitació d’aforament a causa de la COVID-19, han d’esperar el seu torn a l’exterior de l’edifici municipal. El partit alerta de què la carpa actual és totalment insuficient i les persones que fan cua, buscant l’escassa ombra, no poden respectar la distància de seguretat.

Per això, Ciutadans ha presentat un prec per escrit en què demana a l’equip de govern que solucioni la situació com més aviat millor. La consellera taronja, Sonia Orts, ha explicat que a l’interior de l’OMAC sí que es respecten totes les mesures de seguretat, però a l’exterior la situació és complicada, ja que, en ple estiu, es formen cues d’usuaris que intenten aconseguir un lloc a l’ombra. Orts ha lamentat la negativa del govern, que no vol destinar 10.000 euros per instal·lar uns tendals que protegirien del sol i la pluja i servirien per garantir unes mínimes condicions als ciutadans que esperen per fer els seus tràmits a la porta de l’OMAC.

Finalment, Orts ha remarcat la feina extra del personal de l’OMAC que cada dia munta i desmunta la carpa, però ha exigit una solució definitiva, tenint en compte que les limitacions d’aforament a l’interior d’edificis públics s’allargaran durant mesos i, per tant, els ciutadans hauran de seguir esperant fora de les instal·lacions.