Ciutadans vol que ESPIMSA no cobri el 21% d'IVA als mercats ambulants

Publicat dimecres 13 de Novembre de 2019 13:55
  • Ajuntament de Tarragona
  • Plenari
  • Ciutadans
  • Jan Magarolas Guinovart

El portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, ha presentat les cinc mocions que el seu partit presentarà al Ple de l’Ajuntament aquest divendres, d’un total de catorze.

La primera fa referència a Torreforta i busca aplicar un pla de millora integral al barri. La segona moció de Ciutadans serà per eliminar el 21% d’IVA als marxants dels mercats ambulants, mitjançant una modificació dels estatus d’ESPIMSA.

Ciutadans també vol fer un reconeixement a la feina del Col·legi de metges de la ciutat posant el nom de Plaça dels Metges a l’espai de davant de l’Hospital Joan XXIII i amb la col·locació d’un monument a Antonio Musa, metge d’August, a la Via de l’Imperi Romà.

Així mateix, Viñuales reclama la col·locació d’un semàfor a la sortida de Cala Romana i una major seguretat a la ciutat, ja que, assegura, és un problema semblant al de la neteja.

Ciutadans també demanarà al govern de Ricomà per què no s’ha netejat la pintura en contra de la policia que hi ha a l’estàtua de Roger de Llúria des dels aldarulls de fa unes setmanes i per l’incendi que va cremar part de la porta del consistori. El Ple de l’Ajuntament serà aquest divendres a partir de les 9 del matí