Autor: ACN

Autor: ACN

Clare Goodess: 'Encara som a temps de solucionar el canvi climàtic'

Publicat dimecres 09 de Octubre de 2019 13:25
  • Joan Mercadé

En la prèvia de la penúltima jornada sobre l'emergència del canvi climàtic que ha portat a terme la Universitat Rovira i Virgili aquesta setmana, una de les seves ponents, Clare Goodess, membre del grup de Recerca climàtica de la Universitat d'East Anglia al Regne Unit, ha afirmat que el canvi climàtic és una realitat que no es pot obviar, però que encara som a temps de poder donar-li la volta a la situació.

La Universitat en la qual està Goodess va ser de les primeres a afirmar l'emergència que suposava el canvi climàtic pel món. La universitat compte amb diversos grups de recerca que han ajudat a identificar els problemes del canvi climàtic i proposar solucions. El seu grup de recerca va ser un dels primers a involucrar-se en l'elaboració d'informes sobre la temperatura global, que va alertar al món de l’escalfament de la Terra.

En la seva exposició, Clare Goodess ha repassat els punts d'atenció que hi ha sobre el canvi climàtic. El punt més important ha estat que el canvi climàtic és una realitat degut a l'alta temperatura global, però que encara som a temps de solucionar-ho.

Les jornades es tancaran demà amb una taula rodona del clima a la Catalunya Sud.