Classes suspeses al Pere Martell per les afectacions causades per l'explosió i que el temporal ha agreujat

Publicat dimarts 21 de Gener de 2020 13:55
  • Tarragona Ràdio

Classes suspeses aquest dimarts i dimecres al Pere Martell degut a les afectacions a les instal·lacions causades per l'explosió i agreujades pel temporal. Els tècnics treballen per solucionar les afectacions. Falla també un transformador i no tenen ni llum ni calefacció a l’edifici central. N’ha parlat a Tarragona Ràdio el director del centre, Àngel Lluís Miguel.

Pel que fa a les afectacions, al centre es van detectar desperfectes en els tallers dels edificis A i B, sobretot en les plaques de poliuretà de la teulada, que en l’edifici A aquestes afectacions representaven una part força significativa del sostre. Les aules pràcticament no van quedar afectades però la situació s’ha complicat amb el mal temps de les últimes hores. 

Els treballs van començar el mateix dimecres al matí, l’endemà de l’accident, quan es va procedir a la retirada d’elements que podien representar un perill, principalment les plaques de poliuretà del sostre dels tallers de l’edifici A, uns treballs que van concloure el dijous al matí. Paral·lelament a partir del dimecres a la tarda, es va començar la substitució de les plaques retirades.