Club Bàsquet Tarragona, Vòlei Sant Pere i Sant Pau i Tennis Tarragona també opten per aplicar un ERTO

Publicat dijous 26 de Març de 2020 10:12
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Jacint Rodríguez / President CBT

Alfonso Periañez / President SPSP

Pere Bergadà / President Tennis Tarragona

El Nàstic ha estat el primer en presentar un ERTO a la totalitat de la seva plantilla tant esportiva com professional. Però no ha estat l’únic ja que hores d’ara sembla la única sortida viable a la supervivència de les entitats esportives amb les competicions aturades i altres ja donades per finalitzades.

En aquest sentit, els principals clubs esportius de Tarragona, es veuen abocats a l'ERTOLes entitats esportives posen en marxa els expedients de regulació temporal d'ocupació per tallar l'aixeta de les despeses ara que els ingressos freguen el zero.

En les darreres hores, Club Bàsquet Tarragona, Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau o el Club Tennis Tarragona han estat altres clubs de la ciutat que també han confirmat que aplicar un ERTO és l’única solució a poder subsistir i esperar que passi la pandèmia, les restriccions i el retorn a la normalitat.

El president del CBT Jacint Rodríguez, ha explicat a Tarragona Ràdio, que presentar l’expedient de regulació temporal d’ocupació, és ara per ara la única via possible per subsistir.

En igual direcció apunta el president del Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau Alfonso Periañez, qui reconeix que aplicant aquesta mesura podran mantenir el dia a dia del club fins que la situació millori.

Situació similar a la que viuen al Club Tennis Tarragona. El club de Cala Romana aplicarà l’ERTO a un 66% de la plantilla, ja que amb aquesta mesura segons apunta a Tarragona Ràdio el president Pere Bergadà, podran substituir a aquest període de confinament.

Segurament que poc a poc tots aquells clubs de la ciutat que tenen personal assalariat podrien seguir el mateix camí que ja han iniciat Nàstic, CBT, SPSP i Tennis Tarragona.