Comença la campanya de donació d’estiu del Banc de Sang i Teixits

Publicat divendres 12 de Juliol de 2019 13:52
  • Banc de sang
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

Comença la campanya de donació d’estiu del Banc de Sang i Teixits. A la Rambla Nova, davant del Col·legi de les Teresianes, s’ha instal·lat una gran festa de la donació que s’allargarà fins a les 21 hores. Com ja va avançar aquest dijous Tarragona Ràdio, l’onada de calor ha fet caure les reserves i es calcula que a nivell català es necessiten unes 35.000 donacions per atendre les necessitats dels hospitals.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha visitat la unitat mòbil del Banc per donar sang. Ricomà anima a tots els ciutadans a participar en la causa i aportar el millor de cadascú.

El cap de servei territorial del Banc de Sang i Teixits de Tarragona, Albert Solei, ha explicat que amb aquest tipus d’iniciatives les donacions augmenten notablement però recorda que amb una vegada no n’hi ha prou.

A banda de donar sang, durant la jornada d’aquest divendres, es podrà gaudir d’activitats per a tots els públics. La música hi serà present i els donants podran escoltar-la en auriculars durant la seva donació. Una altra activitat destacada serà el taller de GIFs, on tothom podrà fer-se’n un de propi i compartir-lo a les xarxes socials. Un segon taller permetrà als participants planxar un transfer de la campanya a la seva roba o qualsevol complement.