Comença la campanya de platges amb una crida a la prudència dels banyistes

Publicat dijous 14 de Juny de 2018 13:52
  • Miguel González
  • platges
  • Creu Roja

La campanya de platges arrenca oficialment aquest divendres amb una cinquantena de socorristes de Creu Roja i una crida a la prudència dels banyistes.

Des del passat 15 de maig, Creu Roja ha treballat els caps de setmana vigilant a la platja de l'Arrabassada tot i que la meteorologia no hagi propiciat una gran afluència d'usuaris.

A partir d'aquest divendres hi seran cada dia a les platges del litoral tarragoní, des del Miracle fins al castell de Tamarit, intensificant les tasques de salvament i prevenció.

La previsió és que, un cop acabin les escoles i el temps millori, les platges s'omplin de persones que protagonitzaran una campanya que enguany es preveu més tranquil·la.

El coordinador de platges de Creu Roja Tarragona, Hugo Núñez, ha explicat a Tarragona Ràdio que enguany s'ha prioritzat la formació dels equips per aconseguir uns bons resultats. Amb tot, Núñez recorda que cal seguir els consells dels socorristes i actuar amb prudència per aconseguir un estiu sense ofegats a les platges.

Creu Roja oferirà i millorarà el servei de cadires amfíbies per tal que les persones amb mobilitat reduïda es puguin banyar i gaudir de les platges. La campanya oficial s'allargarà fins el 14 de setembre. Creu Roja continuarà tenint cura del litoral tarragoní, els caps de setmana, fins a finals del mes.