Comença la iMAGInada adaptada a la situació sanitària

Publicat dijous 13 de Agost de 2020 16:08
  • iMAGinada
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

Un espectacle de cabaret amb 5 artistes del territori donarà el tret de sortida a La iMAGInada aquest dijous al vespre. Els assistents podran gaudir de diferents disciplines artístiques com la corda llisa, la roda Cyr o els malabars a sobre de l’escenari del Teatre Auditori del Camp de Mart durant l’acte inaugural, amb dues sessions a les 20 hores i a les 22:30.

La iMAGInada torna un any més per oferir una alternativa a l’actual model sociocultural i econòmic mitjançant espais d’intercanvi, d’empoderament i participatius en el marc de les festes de Sant Magí. Enguany, per la situació sanitària les activitats s’han adaptat i s’hauran de celebrar al Teatre Auditori del Camp de Mart.

Cristina Millan, membre de l’equip organitzador, ha explicat que La iMAGInada funciona com un altaveu cultural i que, malgrat les dificultats actuals, s’havia de continuar celebrant.

La dotzena edició de La iMAGInada obrirà les portes a les 7 de la tarda als Jardins del Camp de Mart. A banda de les dues sessions de l’espectacle inaugural, a les 9 del vespre se celebrarà els Sopars del món, que aquest dijous viatjarà fins a Mèxic. Es tracta d’una trobada per reunir-se i compartir un sopar a la fresca.

Per gaudir d’aquestes activitats cal inscriure’s al web laimaginada.cat, les places són limitades.