Comença la reparació del paviment de pedra artística del carrer Calderers

Publicat dimecres 14 de Juny de 2017 17:57
  • Tarragona Ràdio

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha iniciat la reparació al paviment de pedra artística del carrer Calderers, a la Part Alta. Per aquest motiu, estarà tallat fins el dilluns 19 de juny.

Així mateix, la BIR continua fent actuacions de reparació de l’asfaltat a diferents punts de la ciutat. En concret, aquest dijous i divendres arreglarà l’asfalt dels carres Rovira i Virgili, Verge de Misericòrdia, Cartagena, Caputxins i carrer Goya.

La setmana passada, la Brigada d’Intervenció Ràpida va estendre aglomerat asfàltic a la Plaça Orleans, al carrer Joan Miro, la plaça Imperial Tàrraco, Francesc Macià, l’avinguda Vidal i Barraquer i també van actuar al polígon Francolí reparant forats al paviment i al carrer Montblanc de Torreforta. Aquestes tasques consisteixen a reparar l’asfalt enfonsat per les roderes dels autobusos i el tràfic rodat.

El conseller d’Espais Públics, José Luis Martín, ha explicat que la Brigada farà reparacions aquest dijous de les voreres del carrer Montsià i Alt Empordà de La Móra on hi ha panots trencats i aixecats a aquesta zona.

La Brigada d’Intervenció Ràpida ha fet 24.974 actuacions des que es va crear el 2008. Només en un any, durant el 2016, s’han fet 3.121 intervencions, un 66% són voreres, un 21% actuacions com reposicions de pilones trencades, murs o recol·locació de mobiliari urbà i un 13% són asfaltat.