Comencen els treballs de millora de la seguretat de les escales de l'aparcament de la Plaça Corsini

Publicat dimarts 23 de Febrer de 2021 11:27
  • Tarragona Ràdio
  • Plaça Corsini
  • Tarragona

Els treballs de millora de la seguretat de les escales de l’aparcament de la Plaça Corsini, ubicades just davant la porta principal del Mercat Central, començaran aquest dimecres. Les baranes actuals seran substituïdes per tancaments de vidre per tal d’evitar possibles caigudes, especialment dels nens que juguen sovint a la Plaça.

Mentre durin els treballs, aproximadament uns quinze dies, l’accés a l’aparcament es podrà seguir realitzant per l’ascensor, la rampa o les escales properes al carrer Canyelles.

L’execució d’aquestes obres s’emmarca en el conjunt d’actuacions de millora de l’entorn de la Plaça Corsini que està duent a terme l’empresa de Mercats de Tarragona des de fa temps. Recentment ja es va asfaltar l’accés de l’aparcament del Mercat Central de Tarragona pel carrer Colom i es va retirar l’estació transformadora ubicada al carrer Lleida.

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, assegura que “millorar la Plaça Corsini i el seu entorn és una de les prioritats. Aquesta actuació a un dels accessos per vianants de l’aparcament va encaminada a incrementar la seguretat de la plaça, un espai de la ciutat que és un punt de trobada de famílies”.