Compromís i confiança en els Jocs Mediterranis a vuit mesos vista

Publicat dimarts 10 de Octubre de 2017 10:52
  • Joan López Soler

Compromís i confiança en els Jocs Mediterranis 2018 quan falten poc més de 8 mesos per a la seva celebració. Ho han destacat el director general de la cita esportiva, Víctor Sánchez, i el president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, en una setmana on es posarà sobre la taula tot l'operatiu, que ha d'estar llest abans del proper 22 de juny.
El director general del Jocs, Víctor Sánchez, es manté prudent davant la situació política actual a Catalunya. Amb tot, diu que els preparatius avancen i que els Jocs tenen el suport unànim de la ciutat.

A dia d'avui, l'única instal·lació per construir és la piscina que ja ha sigut licitada i adjudicada. Sánchez ha destacat que hi haurà temps per fer una prova test. 

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha refermat el seu compromís amb els Jocs Mediterranis. Ha fet referència a la llarga trajectòria del projecte i destaca la voluntat de l'Ajuntament, la Generalitat i l'Estat perquè tiri endavant.

Aquest dimarts i dimcres Tarragona acull un seminari amb els Caps de Missió dels 26 comitès olímpics que participaran als Jocs Mediterranis. A banda d'explicar en quin punt es troben els preparatius també es faran visites a les seus de Tarragona i els voltants. Divendres serà el torn de l'Assemblea Generals del Comitè Internacional que es farà al Recinte Firal.