Concentració de mares i pares al Balcó del Mediterrani en contra del decret de menjadors

Publicat dimarts 04 de Desembre de 2018 18:13
  • Tere Ortega

Desenes de persones s'han concentrat aquest dimarts a la tarda al Balcó del Mediterrani en contra del decret de menjadors que impulsa la Generalitat.

A tocar del passeig de les Palmeres, pares i mares de les escoles públiques de al ciutat han participat amb els seus fills en l'elaboració de plats reivindicatius que posteriorment s'han penjat. També s'han mostrat les pancartes que cada centre educatiu ha elaborat amb el lema 'Per un menjador de Qualitat'.

La presidenta de l'AMPA del Serrallo, Esther Martínez, ha explicat a Tarragona Ràdio que sobretot temen que el decret resti qualitat al servei que es presta ara. La concentració ha finalitzat amb la lectura d'un manifest unitari al qual s'han adherit diferents escoles de la demarcació de Tarragona.

Posteriorment, els pares i mares s'han concentrat a les portes del Departament d'Ensenyament de la generalitat al carrer de sant Francesc.

 

L’ajuntament de Tarragona ha reclamat que no es rebaixin les beques menjador ni que el temps de dinar a les escoles sigui considerat moment d’oci i no pas lectiu. La consellera de Serveis a la Persona, Ana Santos, considera necessari que la generalitat escolti les demandes de pares i mares. Recorda que molts nens i nenes només disposen de l’àpat que fan a l’escola com l’únic complert del dia. El passat plenari municipal va aprovar una declaració Institucional unànime en concret del decret menjador.