Confinat un grup de l'escola Pau Delclòs per coronavirus

Publicat dimarts 15 de Setembre de 2020 13:40
  • Tarragona Ràdio
  • Covid-19
  • Educació

Confinat un grup de P-4 de l’escola Pau Delclòs per la detecció de coronavirus. En total són 23 alumnes i un professor, que es confinen després que un dels nens presentés simptomatologia compatible amb la Covid-19. Hauran d'estar-se 14 dies aïllats a casa. Actualment, a Catalunya hi ha un total de 70 professionals de l’educació amb resultat positiu de Covid-19, i 45 alumnes. Incloent els casos positius, la xifra de professionals confinats és de 275 i la d’alumnes de 338.

Segons el departament d'Educació, hi ha 2 escoles que no han començat el curs per casos de coronavirus entre el professorat abans de començar l’activitat lectiva: l’Escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts, amb 360 alumnes, que obrirà dijous 17 de setembre; i l’Escola Ridolaina de Montellà i Martinet, a la Cerdanya, amb 43 alumnes, que ho farà aquest dimecres.

Un centre no ha obert per positiu en un infant, la llar d’infants Tintín de Barcelona, de 20 alumnes.

Al marge dels centres completament tancats, hi ha 17 grups confinats als serveis territorials de Tarragona, el cas del Pau Delclòs i un altre a l’Institut Jaume I de Salou, a Barcelona comarques, Catalunya Central, Consorci d’Educació de Barcelona, Vallès Occidental, Maresme-Vallès Oriental i Girona.