Autor: La Voz de Galicia

Autor: La Voz de Galicia

Contractes a futbolistes més enllà del 30 de juny

Publicat dilluns 22 de Juny de 2020 09:43
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


En vuit dies finalitzen els contractes dels futbolistes. La data del 30 de juny tots la tenim exterioritzada com a data de finalització de contractes al món del futbol.

Aquesta temporada ha afectat als clubs professionals que han vist com les seves competicions s’han allargat a finals de juliol i en casos concrets poden anar fins i tot a finals d’agost.

Sense estar a LaLiga els clubs de 2ºB i 3ª divisió que jugaran play-off també veuen com han hagut d’allargar els contractes als seus futbolistes.

Hem parlat d’aquesta qüestió amb dos exjugadors del Nàstic i ara representants de futbolistes com són el Vicente Amigó i el Gustavo Adolfo Cañizares de Bahia Internacional.

Amigó, ha explicat que els jugadors que no continuïn cara la temporada que ve corren el risc de patir una lesió greu i que caldria buscar alternatives en assegurances.

Ha analitzat com quedarà la 2ºB cara la temporada vinent, diu que amb la creació de la 2ºB Pro els clubs que no vagin a aquesta categoria quedaran econòmicament molt ensorrats i sense poder fer els fitxatges que feien fins ara amb jugadors de tornada del professionalisme.

Per la seva banda Cañizares, diu que la majoria de jugadors continuaran al club al qual pertanyen, però que sempre hi poden haver casos de canvis, com fa pocs dies ha estat la sortida de Nolito cap al Celta de Vigo.

Recordem que el Nàstic no té aquesta problemàtica, ja que ha finalitzat la temporada i ja treballa per a la propera lliga.