Creixen els apartaments d'ús turístic a la Costa Daurada sense que la situació sigui preocupant

Publicat dimecres 09 de Agost de 2017 12:49
  • Tere Ortega

L’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre fa una crida a la calma de les comunitats de propietaris davant la por que a Tarragona es generin els problemes que pateixen barris barcelonins com Ciutat Vella o la Barceloneta. Allí la proliferació de turistes en blocs de pisos ha estat denunciada pels veïns pels perjudicis que creen.

L’advocat de la patronal dels apartaments turístics de la demarcació, Òscar Busquets, ha explicat que a la ciutat de Tarragona no hi ha cap situació de conflicte generalitzat tot i admetre que l’existència d’aquests ha crescut en els darreres tres anys. Assegura que tampoc a Salou, Cambrils i la Pineda es detecta una extensió preocupant del fenomen. Assegura que la immensa majoria d’apartaments estan dins la llei i els propietaris disposen de tota la documentació correcte per a llogar-los a turistes.

La majoria de clients són un turisme familiar.

L’advocat de l’Associació ho ha dit a l’espai ‘Com a casa’ que fa el Col·legi d'Administradors de Finques a Tarragona Ràdio.

A Tarragona i amb data de fa un mes, s'havien comptabilitzat 593 apartaments d'ús turístic legal. Un 23% estan a la Part Alta,