Cristina Peña jugarà a la Lliga Femenina 2 amb el Viladecans

Publicat divendres 24 de Juliol de 2020 10:11
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

La jugadora sortida de la Salle de Torreforta ja va estar la passada temporada a aquest equip. Firma la seva renovació i competirà a la que és segona categoria del bàsquet estatal. Es mostra il·lusionada en el projecte i poder estar en una Lliga Femenina 2 on s' estrenarà i on més d' un cop havia somiat estar. Agraeix al club per haver confiat en ella per segon any seguit.

Ara diu que caldrà veure com evoluciona tot i quan es pot donar el tret de sortida a la competició. L' anunci arriba després que la federació Catana l' hagi nomenat com a millor de la Copa Catalunya en l' edició del curs passat i màxima anotadora de la mateixa competició.

Diu que tot i no haver acabat han viscut una darrera temporada bona amb una sola derrota i un ascens. Tot i que ha estat sense jugar s'ho han guanyat per la situació que hi havia a la classificació abans d' aturar- se la lliga per la pandèmia.


S’ ha mostrat contenta per l’ ascens del TGN a la Copa Catalunya, l’ equip en què va estar abans d’aquesta etapa actual del  Viladecans.