Crida a la prudència de Juan Muñiz

Publicat divendres 11 de Agost de 2017 13:30
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El Nàstic ultima els detalls abans de jugar a Castelló el darrer partit de pretemporada mentre Juan Muñiz fa un crit a la prudència davant el bon rendiment d'aquest estiu

 

El jugador asturià, un d'aquells que acumula més temps vestint la samarreta del Nàstic tot i que va arribar el gener del 2016, està satisfet amb la pretemporada del seu equip després dels bons resultats i el bon nivell de joc mostrat contra els cinc rivals amb els quals s'ha jugat. Tot i que hi ha motius per ser optimistes, Muñiz demana calma a un entorn que té dret a il·lusionar-se però sense perdre de vista que la lliga és una altra història: «La pretemporada està sortint bé però pot ser enganyosa, a la lliga hi ha més pressió i és complicat jugar amb la tranquil·litat amb la qual es juga a l'estiu».

 

Les declaracions del dorsal 10 del Nàstic xoquen de front amb les que va realitzar Omar Perdomo després de la victòria contra el Zaragoza. El jugador canari, cedit pel Tenerife, s'ha embutxacat al públic amb les seves actuacions per la banda i per les seves ambicioses aspiracions que el porten a dir que l'equip lluitarà per estar a la zona alta: «Si veiem les coses amb optimisme i aspirem a coses altes, aconseguirem coses millors. Estic segur que aquest equip estarà situat dalt, segur». Per la seva banda, Muñiz és més cautelós i no gosa ni a posar una puntuació a la pretemporada realitzada: «És una mica avantatjós posar nota a la pretemporada, hi ha coses a millorar. El balanç és positiu pel que fa a resultats i imatge i esperem que s'allargui a la lliga».

 

L'equip ha realitzat aquest matí la primera sessió del dia a les instal·lacions del Nou Estadi amb l'absència de Djetei, Zahibo, Jean Luc, Pol Valentin i Abraham. El central camerunès, lesionat contra el Zaragoza, se sotmetrà a proves aquesta tarda per determinar la gravetat de les seves molèsties físiques. Zahibo i Pol no s'han exercitat, Jean Luc ha realitzat una suau cursa sobre la gespa i Abraham no ha tocat pilota però sí que s'ha entrenat en solitari. Aquesta tarda, a partir de les 19.00 hores, segona sessió del dia abans de jugar demà a partir de les 20.00 hores a Castàlia, camp del Castelló.