C's demanarà a l'ajuntament que faci desaparèixer llaços grocs de l'espai públic

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 13:25
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Ciutadans demana a l’ajuntament de Tarragona que enretiri llaços grocs de la via pública. El portaveu municipal del grup a l’oposició exigeix que s’apliqui l’ordenança de convivència a aquells que fan pintades al carrer o en monuments amb símbols polítics. Considera que són actes incívics similars a una pintada o un grafiti .

En l’entrevista de portaveus a Tarragona Ràdio, Viñuales ha assegurat que no aplicar aquesta ordenança podria ser una manera de prevaricació administrativa. D’aquesta manera ha donat resposta a les declaracions de l’alcalde on anunciava que no s’havia plantejat netejar l’espai públic de símbols grocs que demanen la llibertat dels polítics empresonats.

Rubén Viñuales considera que la gent ha de ser conscient que ha de respectar les idees alienes i la llibertat de pensament dels altres. Té clar que l’espai i els edificis públics han de ser neutrals. Demana que s’encarregui a la brigada municipal fer desaparèixer la simbologia ‘groga’ de la ciutat.

Ciutadans defensarà en el plenari d’aquest divendres una moció on proposa que s’eliminin els llaços grocs de la via pública.

En el ple, el grup que lidera Rubén Viñuales també plantejarà un programa integral de millora a l’antiga Universitat Laboral.

Una tercera moció serà conjunta de tots els grups per fer una intervenció integral al barri del Port.