Cs proposa un pla d'inversions a la Móra

Publicat dilluns 11 de Febrer de 2019 11:51
  • Tarragona Ràdio

Ciutadans (Cs) Tarragona proposa un pla d’inversions a la Móra amb actuacions com construir un local social o sanejar la riera. El portaveu municipal, Rubén Viñuales, explica que “les intervencions es farien durant els propers 4 anys per donar resposta a les principals reivindicacions veïnals”. La proposta, que es plantejarà al proper plenari municipal a través d’una moció, contempla actuacions com la construcció d’un local social, la instal·lació d’una comissaria de proximitat a l’actual seu de l’Associació de Veïns, la millora de l’actual riera per evitar qüestions com possibles episodis de pudors i l’adequació de les pistes esportives existents.

Viñuales explica que es tracten d’actuacions prioritàries que han fet arribar els veïns. Ciutadans estima que aquest pla tindria un cost aproximat d'uns 7 milions d'euros, i que s’aniria executant de forma progressiva des d’aquest 2019 i fins al 2023.

Una altra de les reivindicacions veïnals és "la construcció d’un equipament esportiu que presti serveis a la ciutadania que viu a Llevant i als que hi arriben durant la temporada d’estiu, així com l'adequació de les pistes esportives existents o la recepció total de la N-340 al seu pas per la zona".